Målrettede dage i Nordjylland

Præster fra Missionsforbundet og Baptistkirken har taget initiativ til, at forløbet „40 målrettede dage“ fra Saddleback-menigheden i USA kommer til DanmarkEn kreds af nordjyske frikirkepræster har taget initiativ til at gennemføre et „40 målrettede dag”-forløb i begyndelsen af 2005. Præsterne inviterer nu alle interesserede til at deltage i denne proces.
Finn Kier-Hansen (billedet), præst i Missionsforbundets kirke i Tylstrup, fortæller, at initiativgruppen, som udover ham selv består af Henning Olsen og Jens Ibsen fra ”Baptistkirken i Østervrå & Tårs”, Torben Andersen fra Baptistkirken i Pandrup & Birkelse, John Nielsen fra Missionsforbundet i Aalborg, inviterer alle interesserede præster og menighedsledere til et Inspirations- og informationsmøde i Missionsforbundets kirke, Bethaniakirken, i Aalborg i begyndelsen af juni. Her vil gruppen fortælle om indholdet af forløbet „40 målrettede dag“ og de praktiske ting, der må tages højde for i menighedernes planlægning, samt information om materialer m.v.
– Vi håber at se rigtig mange i Aalborg på Grundlovsdag, lørdag d. 5. juni. Vi er overbevist om, at ”40 målrettede dag – opdag formålet med dit liv” vil være en hjælp for alle, der søger at leve efter Guds vilje med deres liv, siger Finn Kier-Hansen.

Fem formål

”40 målrettede dag – opdag formålet med dit liv” bygger på fire elementer, nemlig gudstjenesten, fællesskabsgrupper, personlig læsning af bogen ”Målrettet liv – Hvad i al verden er vi her for?” (skrevet af Rick Warren og udgivet i Danmark af Scandinavia) og endelig Bibelmemorering.
I løbet af de 40 dage fokuserer hele menigheden gennem alle fire ovennævnte elementer på fem centrale formål for den enkelte og for menigheden, nemlig: Tilbedelse, fællesskab, efterfølgelse, tjeneste og mission.
Kampagnens formål er, at hver eneste kristen finder ud af, at Gud har en mening med, at man er til. Og kampagnen skulle meget gerne også hjælpe til at opdage denne mening.
„40 målrettede dag” blev første gang blev gennemført i efteråret 2002 i Saddleback Church i Los Angeles og er eftergølgende blevet gennemført med stor succes i kirken og i flere andre lande.