Gave til Mary og Kronprinsen til 4 millioner kroner:
Kongens Allé genplantes

Som en gave til Mary og Kronprins Frederiks bryllup, har 273 kommuner, amter, fonde, virksomheder og private givet over 4 mio. kr. til at genplante den flere kilometerlange allé, som Kong Christian X red igennem, da han i 1920 genforenede Danmark med Sønderjylland.På vegne af det travle brudepar tog Prinsesse Benedikte imod gaven ved at blive kørt fra Brødremenighedens kirke i Christiansfeld til den gamle grænsekro lige nord for byen. Det skete i karet efterfulgt af prominente gæster i 20 andre gamle hestekøretøjer fra museet i Haderslev. Den smilende kongelige gæst spredte glæde på en lidt grå regnvejrsdag.
Organisationen ‘Plant et Træ’ har samarbejdet med Sønderjyllands Amt og Christiansfeld kommune, og gaverne strømmede ind og oversteg endda de budgetterede 4 mio.!
Mange ville gerne give kronprinseparret en gave, som samtidig kunne forskønne den gamle grænse og markere, at Kong Christian Xs ridt.
Der plantes 273 kraftige lindetræer, som skal opbindes og passes i tre år. Disse træer skal symbolisere de 273 kommuner i Danmark og båndet til Grænselandet. Desuden plantes der et træ for hver af landets amter.

Britt Skov tog fotoet af den kongelige karet foran Brødremenig-hedens Kirke fra sit vindue på Udfordringens redaktion på 1. sal.