Ni lande vil kopiere dansk bibelskole

Masters Commission i København er model for bibelskoler i hele EuropaKombinationen af teori og praksis samt forankringen i en lokal menighed gør Copenhagen International Masters Commission til en bibelskole ud over det sædvanlige.

Bestyrelsesformand Jarle Tangstad fra Copenhagen International Masters Commission er stolt over, at den danske skole nu tjener som europæisk forbillede.

Derfor er skolen efter bare tre år blevet rollemodel for europæiske bibelskole-projekter i ni lande.
– Masters Commission er det mest geniale program for discipeltræning, jeg har arbejdet med. Kombinationen af teori og praksis fungerer utrolig godt, fordi man kan sidde til undervisning om formiddagen og være i tjeneste om aftenen, siger skolens bestyrelsesformand Jarle Tangstad, der er præst i Pinsekirken i København, til avisen Korsets Evangelium.

Europæisk samarbejde

I marts var repræsentanter fra hele Europa til stede i København til den første europæiske Masters Commission-konference. Her blev grunden lagt for et fortsat europæisk samarbejde under navnet Masters Commission Europe med fast kontor i København.
– Jeg ser det internationale partnerskab som en styrkelse af vores lokale skole, og det betyder et spændende perspektiv de kommende år i forbindelse med udveksling af elever mellem skolerne.
Danmark var det første land til at gribe Master Commission-ideen, men opfindelsen er dog hverken ny eller dansk. Ophavet er amerikansk og 20 år gammelt. Derfor kan de nye europæiske skoler også hente meget inspiration i USA.
Masters Commission henvender sig til 18-25-årige, og et ophold varer et år. Derefter er der mulighed for at specialisere sig. I skoleåret 2003/04 har den danske skole 31 elever.