Gospelkor fra Gladsaxe på vej til USA

Gospelkoret Saints & Sinners fra Gladsaxe rejser i slutningen af måneden til USA Det er 10 år siden, gospelkoret Saints & Sinners blev stiftet. Det markeres nu med en jubilæumsturné i USA, der foruden 8-10 koncerter byder på masser af fællesskab og enkelte seværdigheder.

35 sangere fra gospelkoret Saints & Sinners tager på turné i USA

Saints & Sinners hører hjemme i Wesleykirken i Gladsaxe og tæller normalt ca. 50 medlemmer. 35 af disse tager med på den næsten to uger lange turné. Deriblandt også Ole Birch, der synger bas og er præst i Wesleykirken.
– Vi forventer os meget af turen, både fordi vi skal synge i en række spændende menigheder, men også for selv at blive rystet sammen, siger han.
Det har længe været korets ønske at lave en turné, men indtil nu er projekterne strandet på økonomiske og praktiske vanskeligheder.
At det er lykkedes denne gang, skyldes en tidligere amerikansk præst i Wesleykirken, der bor i staten North Carolina som har været korets ankermand i forberedelserne.
Saints & Sinners forlader Danmark den 26. august og vender hjem igen den 6. september. I mellemtiden giver det koncert i staterne North Carolina og Washington DC.