Han putter med troen

Med tre sejre på den professionelle amerikanske golfturnering PGA Tour sidste år gik Kenny Perry pludselig fra at være ukendt til en berømthed. Men hans tro er stadig den samme.- Det største ved sidste år er, at golfmedierne og fansene fortalte min historie om, hvor vigtig min tro er for mig, siger Perry.
Perry vandt med sine tre sejre sidste år mere end 4 millioner dollars. Pengene har han brugt til bl.a. legater til en bibelskole, en ny golfbane i hans hjemby i Kentucky og så til rundhåndede kollekter i den kirke, hvor han er aktiv.
– Det er ikke mine penge; det er Guds penge, og han ønsker, jeg skal bruge dem til at ære ham, siger Perry om sin store indtjening. For Perry er det vigtigt, at livet ikke kun er golf, og han tilbringer lige så gerne tid sammen med familien, venner eller i kirken som på golfbanen.
– Der var mange der lo, da jeg sagde, at jeg ville holde fri i september og oktober for at hjælpe med at træne mine børns hold og tilbringe tid derhjemme, men det er sådan, jeg er, og det, jeg tror på, slutter Perry.
-and