60.000 mennesker har nu hørt Ndifon i København

Sidste uge var endnu et højdepunkt i Pinsekirken København. En lille pige kom igen efter Charles Ndifon havde bedt for hende sidste år. I dag er hun heldbredt for leukæmiBesøgstallet til møderne med Charles Ndifon i Pin-sekirken København har nu rundet de 60.000, siden den nigerianske helbredel-sesprædikant gæstede kirken for første gang i februar 2001.

Fotograf: Jacek Twardowski

I sidste uge kom der omkring 3.500 mennesker til helbredelsesmøderne i Pinsekirken København med Charles Ndifon. Knap halvdelen af mødedeltagerne var førstegangsbesøgende, vurderer pastor Lars Due Kristensen
– Vi annoncerer møderne, men mange mennesker kommer via mund til mund metoden. De førstegangsbesøgende kommer ikke nødvendigvis selv igen i kirken, men de bliver så begejstret, at de sender familie, venner og bekendte ind, for at de også kan opleve sådant et helbredelsesmøde.
Man anbefaler det til andre, som var det et godt show eller en god biograffilm, fortæller Lars Due Kristensen.

Lille pige helbredt for leukæmi

Charles Ndifon bad for mange mennesker, der på stedet vidnede om en forandring i kroppen under møderækken i sidste uge. Mange smerter forsvandt, mennesker kunne pludselig gå og bevæge sig, som de ikke havde kunnet længe. Mange vidnede også om en bedre hørelse.
Mange helbredelser kan naturligvis kun konstateres på sigt. En lille pige på omkring otte år havde noget fantastisk at fortælle Charles Ndifon fredag aften.
Moderen kom op på scenen med hende sammen med en anden lille pige. Charles Ndifon kunne genkende den ene pige og spurgte til hende. Det viste sig, at han havde bedt for hende under sit besøg i København i september sidste år, fordi hun havde leukæmi. I dag er hun rask, fortalte moderen, så jublen var stor både på scenen og blandt de hundredvis af mødedeltagere, da de hørte historien.
Samme aften vidnede moderen til en døv ung pige på 25 år. Under formiddagsmødet samme dag med Charles Ndifon, havde den unge pige følt en usædvanlig varme i kroppen. Da de kom hjem fortalte hun moderen, at hun kunne høre lidt – for første gang i sit liv.
Moderen strålede om kap med solen, mens hun berettede historien til Charles Ndifon og mødedeltagerne. Pigen reagerede fortsat på lyde.
Ndifon holdt ni møder under sit besøg denne gang i København fra onsdag til og med søndag.