800 syge blev helbredt

Danske missionærer var med i kampagne, hvor 1875 besluttede at blive kristneDe danske missionærer Hanne og Egon Falk har med deres team været på endnu et korstog i det sydlige Tanzania i en bydel af Mbeya.

Hanne og Egon Falk

Udfordringen fortalte i uge 37 om deres seneste korstog.

Åndelig kamp

– Hvilken åndelig kamp det var at se så mange dæmonbesatte mennesker, fortæller Hanne og Egon Falk.
– Vore hjerter blev nærmest ”slidt” i tusind stykker, da vi så disse mange hårdt plagede mennesker. Djævelen er en tyv, der stjæler og ødelægger på en meget brutal måde. Håbløsheden, som kom til udtryk i disse menneskers øjne, kan ikke forklares. Men tænk, hvilken kraft der er i navnet Jesus.
800 syge og dæmonbesatte mennesker blev herligt udfriede og helbredt. Falks fortæller bl.a. om en mand, hvis højre ben var lammet, og som derfor ikke kunne gå uden krykker. Men:
– Vi fik sådan en tro for, at han ville blive rask, og ved mødet om fredagen sagde vi offentligt, at Jesus ville helbrede ham – og om lørdagen kom han gående til mødet uden krykker, helt helbredt.

Døende blev rask

– Mest gribende var det at se den døene kvinde, som i bil blev kørt helt op til platformen og forsigtigt båret ud og lagt på jorden. Da Guds kraft kom over hende, rejste hun sig op og kom op på platformen og vidnede om sin mirakuløse helbredelse. 1875 mennesker blev registreret som nyfrelste og ønskede opfølgning, konstaterer Falks, der slår fast, at „det største mirakel er at blive frelst!“ Pastor Jan Halvorsen fra Zoe Kirken Sellbak i Norge var med som underviser på pastor-seminaret og det åbne seminar.
Falks planlægger det næste korstog i byerne Songea og Nombe fra 13. til 24. oktober.
Henri.