Fergo vil have kirkedebat på internettet

Er kirkeskatten for høj, er der for få præster i Folkekirken, og bliver pengene brugt på det nødvendige? Det er nogle af de spørgsmål, kirkeminister Tove Fergo forventer vil blive diskuteret på sit eget nye debatforumDet nye debatforum findes på adressen www.kirkenet.dk, og kirkeministeren håber, at så mange som muligt vil gøre brug af muligheden.
Sammen med hjemmesiden Kirketinget.dk er der udgivet et 45 sider stort debatoplæg, som ministeren har skrevet forordet til. Debatoplægget „Én Folkekirke – men tæt på“ kan bestilles hos Kirkeministeriet eller læses direkte på hjemmesiden.
Debatten løber frem til udgangen af oktober. Derefter håber Tove Fergo, at debatten kan bruges som grundlag for konkrete spørgsmål om fremtidens økonomiske struktur i Folkekirken.
– ole