Skandinavisk inspiration for ledere

Pinsekirken København inviterer for tredje gang til „Inspirationsforum“ i Københavns Kristne Kultur-Center den 10. og 11. september.

– Fællesskabet på tværs af Skandinavien har beriget os og hjulpet os meget, siger Jarle Tangstad

Invitationen er rettet til menighedsledere og ledere af børne- og ungdomsarbejde og har overskriften „Byg bro til din by“. Der er allerede tilmeldt mere end 70 ledere fra det meste af Skandinavien.
– Vi har oplevet, at fællesskabet på tværs af Skandinavien har beriget os og hjælper os til at sætte fokus på den høst, vi står over for. Det forventer vi også denne gang, fortæller Pinsekirkens seniorpastor Jarle Tangstad, som understreger, at weekenden både skal være en mulighed for at knytte venskab samtidig med, at man får praktiske redskaber med hjem.
Weekenden afvikles med tre spor; et menighedsspor for ledere og præster, et børnespor for børnepræster, medarbejdere og ledere og et ungdomsspor for ungdomspræster, medarbejdere og ledere.

Store forventninger

Rune Karlsen, som er Pinsekirkens administrative pastor, har stor forventning til årets „Inspirationsforum“.
– Denne gang bidrager ledere fra forskellige menigheder i Skandinavien med deres erfaring. Det bliver en enestående mulighed for at få udvidet sin horisont.
Menighedssporet bliver i særdeleshed præget af Karl Inge Tangen, som er pastor for Filidelfia, Oslo, pastor Flemming Olesen, Horsens, og pastor Jan Due Christensen, Odense. Desuden vil præster fra Pinsekirken København også deltage.