Frikirke klar til indvielse

Efter utallige timers frivillig arbejde med søm, skruer og spandevis af maling er Herning Frikirke klar til indvielse af de tidligere Nordea-lokaler i Møllegade.Herning Frikirke, der blev stiftet i maj 2003 er en del af Den Danske Pinsevækkelse og har indtil nu lejet sig ind i lokaler på en skole. Men da medlemstallet har rundet de 80, er pladsen blevet for trang. Derfor var frikirken ikke længe om at slå til, da den forhenværende Nordea-ejendom i byens gågade blev sat til salg.
Søndag den 19. september er frikirken klar til at præsentere en total nyrenoveret kirkebygning på i alt 864 kvadratmeter. Bygningen indeholder bl.a. kirkesal, cafémiljø, konferencerum, ungdomslokaler, kontor og småbørnsrum.
Kirken indvies med en festgudstjeneste søndag eftermiddag efterfulgt af bespisning og rundvisning.
– ole