Lukas uddelt til 430.000 i Houston

Den 29. august modtog 430.500 husstande i den amerikanske storby Houston et særeksemplar af Lukas-evangeliet. Særudgaven, som er illustreret med billeder fra filmen „The Passion“ blev omdelt som et indstik i søndagsudgaven af avisen The Houston Chronicle.
Bag uddelingen, som er den største nogensinde i Houston, stod organisationen International Bible Society (IBS) og flere end 20 lokale kirker og kirkeledere. Desuden har private og forretningsfolk bidraget med penge til projektet.
Målet med uddelingen er, at Lukas-evangeliet må gøre indtryk på borgerne i Houston. Og at den målsætning ikke er urealistisk er IBS’ regionale leder Mike Richards et godt eksempel på.
– Den 17. januar 1949 var der en, der gav min bedstefar Det Nye Testamente. Og den bog ændrede totalt retning på hans liv, min fars liv og mit eget liv. Nu, 55 år senere, har vi igen mulighed for at gøre det samme for mere end 430.000 familier i Houston, siger han.
Foruden bibelteksten og billeder fra Jesus-filmen indeholder det omdelte Lukas-evangelie udførlige forklaringer som en hjælp for førstegangsbibellæsere.
– ole