Svigermor m/k

Homoseksuelle i TDC får nu ret til barsel. Det er OK i forhold til menneskerettighederne, men i forhold til Bibelen er dette familiemønster absolut ikke OK. Det er heller ikke smart, den dag sønnen eller datteren får sig en svigermor eller svigerfar m/k. Børn, i sådanne familiemønstre, bliver ufrivilligt belastede. Alene af den grund må man hilse en NEJ-kampagne velkommen.
„Homofile har som alle andre krav på både respekt og omsorg. Den må kirken øve og udtrykke på anden vis end ved indførelse af et ritual for velsignelse eller vielse af homofile par“ siger Indre Mission, men siger også -at et ritual for kirkelig velsignelse eller kirkelig vielse af homofile er i konflikt med ægteskabet som skaberordning og i strid med klare, bibelske udsagn og intentioner.
Hvis det er rigtigt, er det forkert, hvad biskopper og præster ønsker at bane vej for: et egentligt vielsesritual. Via Indre Missions hjemmeside www.indremission.dk/ kan man stemme NEJ til det forslag, i håb om at det hjælper. Ellers farvel til Folkekirken, tror jeg.

Knud Held-Hansen
Th. Staunings Vej 12
9210 Aalborg SØ