Mr. Mo og Sista-V hiphopper i Danmark

Engelsk hiphop-duo besøger danske skoler i novemberLondon-duoen Mr. Mo og Sista-V besøger i øjeblikket en række danske skoler med smagsprøver på deres medrivende musik og show.

Mr. Mo og Sista-V giver i øjeblikket koncerter på en lang række danske skoler. Deres musik beskrives som alternativ hiphhop med elementer fra R’n’B, dance, soca og pop

De to rapper og synger til musik, der nogle gange lyder som gadelarm og andre gange som noget a la Safri Duo. Selv kalder de stilen en slags alternativ hiphop, der blander elementer fra R’n’B, dance, soca og pop. Rytmer, som bliver i kroppen længe efter, de to har forladt scenen.
Selv om Mr. Mo & Sista-V er en forholdsvis ny sammensætning, har de allerede stor erfaring. De har blandt andet rundet den engelske top 20 og givet koncert i det berømte Royal Albert Hall. Desuden har de lige udgivet singlen „On the move.“ Deres mål med denne single er at rejse penge til deres kirkes socialprojekt, der blandt andet vil oprette et center for hjemløse i London.
Det er Youth For Christ’s (YFC) skolearbejde, der har inviteret duoen fra sydøst London til Danmark, og frem til den 19. november synger og rapper de rundt om i de danske skoleklasser.
Besøget byder dog på meget andet end musik. For Mr. Mo og Sista-V har et bestemt formål med deres musik, nemlig at fremme en livsstil med positive værdier som retfærdighed, tro, håb og kærlighed.
De to hiphoppere er begge personligt kristne og vil rundt om i landet besvare spørgsmål om deres forhold til kristendom og kirke.
– ole