Bebo Norman Try


Forestil dig, at du sidder ved en skov med udsigt over åbne vidder og ser nogle heste og en lille sø. Din firehjuls-trækker damper stadig efter en lang køretur, og din krop føler velvære ved at mærke blodet cirkulere i benene igen. Du tager en dyb indånding for at puste ud, men du holder vejret — for du kan høre musik, der spiller. Du har ret, hvis du gættede, at det var Bebo Norman med band, der øvede på den nærliggende ranch.
Vi har fat i country/folk-rock stilen, masser af akustisk guitar og gode ørehængende melodier, der kan være lettere forudsigelige (hvilket kan være meget rart og afslappende). Steelguitar er der også, men i en behagelig dosis. Normans vokal er fyldig og inderlig, og accenten er ikke alt for bred. Der er masser af gode sange med lækre, store arrangementer og spændende ”fills” fra forskellige instrumenter. Der er især en violin, der spiller rigtig dejligt og flere steder laver en modstemme i forhold til vokalen. Teksterne er kompromisløse og ærlige. De handler om livet med Jesus og om Normans hengivenhed til ham, men også om erkendelsen af, at vi har brug for Jesus, når der er modgang.
Jeg er positivt overrasket over denne cd. Der er flere steder, hvor man tænker: den sang må jeg da høre igen. Hvis du skal holde jul med nogen, som ejer firehjuls-trækker, heste eller godt kan lide country/folk-rock, og du ikke ved, hvad du skal købe til dem – så ved du det nu.