H.C. Andersen i kæmpe juleshow

KØBENHAVN – Det blev en vellykket premiere på det store juleshow i Københavns Kristne KulturCenter i lørdags.
Omkring 1200 mennesker var i weekenden inde at se showet, der fortsætter den kommende weekend med to forestillinger lørdag og en enkelt på engelsk søndag eftermiddag.
Stykket handler om den unge H.C. Andersen. Han har mis-tet juleglæden og lever midt i sit eget eventyr om den grimme ælling. På Madam Bunkeflods støvede loft, hvor H.C. Andersen søger tilflugt, får han uventet hjælp fra den fortryllende fe, den skøre julekugle, det yndige julehjerte, den frække kravlenisse og den macho slikstok. 
– De over 100 frivillige på og bagved scenen har virkelig leveret et kæmpe stykke arbejde. Mange tilskuere var meget imponerede og havde svært ved at forstå, at det er frivillige, der står bag og ikke professionelle, fortæller en af arrangørerne, Dan Sørensen, præst i Pinsekirken København.
Sol-