Køb på nettet og støt en god sag

55 hjælpeorganisationer og 195 e-butikker hjælper hinanden med at hjælpe andreDen danske julehandel ser ud til at slå alle rekorder i år. Alt imens fattige verden over bliver fattigere og fattigere. Men nu er det muligt både at ordne julehandlen og støtte en lang række hjælpeorganisationer. Alt sammen med få klik på musen.

En række kendte danskere har sagt ja til at være ambassadører for projektet. Her er det fra venstre sangeren Jannik Christiansen, forfatteren Malene Hasselblad, musikeren Sascha Dupont og komikeren Gordon Kennedy

Det er internetsiden www.engodsag.dk, der har skabt kontakten mellem 55 hjælpeorganisationer og 195 e-butikker.
Hvis man klikker ind på hjemmesiden, kan man klikke sig videre til e-butikkerne og samtidig vælge, hvilken organisation, man ønsker at støtte. Så sørger Engodsag.dk for, at seks kroner af hver hundredkroneseddel sendes videre til den ønskede organisation. Vel at mærke uden at varerne bliver dyrere end ellers for forbrugerne.

13 kristne organisationer

Blandt de deltagende organisationer har flere end hver femte kirkelig baggrund.
Det drejer sig om Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, Danmission, Danske Sømands- og Udlandskirker, Det Danske Bibelselskab, Frelsens Hær, IKON, KFUK’s Sociale Arbejde, KFUM’s Soldatermission, Kirkens Korshær, KLF Kirke og Medier, Kristeligt Forbund for Studerende, Menighedsfakultetet og Mission Øst.
Konceptet blev lanceret den 23. september, og en god måned efter kunne engodsag.dk melde om en omsætning på over 300.000 kr.