Minimal chill i Brorsons

NØRREBRO – Hvis man i juletiden er mere til minimal chill end til Händels Messias, så er ChurChill i ungdomskirken Brorsons fredag den 10. december en oplagt mulighed. Gulvet er ryddet, stolene skiftet ud med madrasser, og i midten er et vildt setup af pladespillere, mixere og effektmaskiner. Bag ved udstyret står en række førende DJs – klar til at sende folk ud på en himmelsk stener med rolig chillout musik. Bichi fra Blue Foundation, Prinz Ezo (Bjørn Svin) samt Miss Norway og Trentemøller spiller alle live. DJ Tania, PG Jesper, StilleSchack og DJ Kursus vender plader ind imellem.
Samtidig med, at kirken fyldes med bløde beats, leverer lyskunstneren Obscura ved hjælp af tyve ældre diasfremvisere fangende og elegante visualiseringer rundt i kirkens kroge og hvælvinger. Et par video-projektorer leverer rolige, roterende og dunkende mønstre i takt med musikken.
Den rolige musik og rummets symboler og fylde er en mulighed for både en afslutning eller en start på en fredag aften i december. Ved udgangen serveres nybagte boller og kakao.