Noahs Ark strandet i Polen

Bogen om Noahs Ark, som har været reklameret i Udfordringen siden oktober, er løbet ind i så mange problemer undervejs, at den nær ikke var udkommet inden jul. Bogen var planlagt til at skulle trykkes midt i oktober, men er gang på gang blevet forsinket af nye tekniske problemer. I slutningen af november var bogen endelig klar til tryk, men nu havde trykkeriet i Polen så mange andre ordrer, som skulle klares inden jul. Trykmaskinerne på DNT i Warszawa arbejder 24 timer i døgnet, og derfor vil bogen først være trykt, indbundet og foreligge i Danmark den 17. december, beklager trykkeriet.
– Det mest ærgerlige er, at vi på den måde går glip af julesalget i de almindelige butikker, siger journalist Henri Nissen, der har skrevet bogen.
– Fordelen er, at mange af mine dumme fejl nu er blevet rettet.
Hvis bogen ikke bliver ramt af flere uheld, skulle de læsere, der har bestilt bogen gennem Udfordringen, kunne nå at få den lige før jul.
Der har allerede været interesse for bogen i udlandet, så et engelsk oplag trykkes samtidig. Copenhagen Video Facilities er i gang med optagelserne til to tv-programmer på dansk og engelsk, som fortæller om bogen. Produceren er filippinsk-fødte Terry Ann Cu-Unjieng.
– Bogen er utroligt fascinerende. Den stiller spørgsmål ved evolutionsteoriens dogmer og viser, at menneskets præhistorie kan have været helt anderledes, end man normalt antager, siger hun.