Er det nu, vi skal gå?

Flertallet af folkekirkens biskopper har besluttet at indføre velsignelse af homoseksuelle par. Dermed har de nok underskrevet folkekirkens dødsdom.Et hus, der er i splid med sig selv kan ikke bestå.
Kristendom går helt grundlæggende ud på, at vi mennesker har brug for tilgivelse for vores synder og for at blive hjulpet fri af det, vi ligger under for.
Problemet er, når vi ikke vil erkende, at noget er synd.
Homoseksuelle synder er måske ikke være end andre synder, men ifølge Bibelen og alt hvad kirken har stået for i 2000 år, så er unaturlig seksualitet altså synd.
Derfor er det meget alvorligt, når kirkens ledere endda udarbejder en vejledning til at velsigne denne adfærd.
Ligesom, når kirkens falske hyrder gennem tiden har „velsignet“ krige, aflad for penge, materialisme osv.
Derved hindrer de os nemlig i at erkende problemet og få hjælp og tilgivelse og personlig genopretning.
Jeg er selv folkekirkemedlem. Og det er svært som troende at stå i en kirke, hvis ledere så åbenlyst blæser på Bibelens vejledning. Det virker, som om de frygter mennesker mere end Gud. Heldigvis var der fire biskopper, som ikke ville gå med til det nye „ritual“, nemlig i Viborg, Haderslev, Ribe og Helsingør Stifter. Det skal de have tak for, og de fortjener vores forbøn i deres vanskelige situation.
Men det er fuldt forståeligt, hvis de enkelte troende i folkekirken – kirkegængerne – nu begynder at se sig om efter andre muligheder. Derfor gjorde Indre Mission og andre kirkelige bevægelser nu klogest i samlet at gå ud og danne nye kirker, og dermed fremskynde afskaffelsen af statskirke-systemet, som næppe er til gavn længere for kristendommens udbredelse i det danske samfund.
Lad os få frie kirker, som ikke skal gå på kompromis med det, de tror på, – så de kan hjælpe dem, der ærligt søger efter Gud.