Gratis „The Passion“ DVD for vidnesbyrd fra helbredte


I anledningen af, at hjemmesiden
„JegBlevHelbredt.dk“ fylder et år,uddeler hjemmesiden indtil den 1. marts ti gratis dvd’er med „The Passion“-filmen til dem, der indtaster et vidnesbyrd om helbredelse.
Det er den kristne internetbutik CrossWay.dk, der bl.a. sælger musik, bøger og gaveartikler, der sponserer filmene. Det sker for at samle flere data om varige guddommelige helbredelser ved forbøn til Jesus Kristus. Mange oplever i disse år at blive helbredt, men kun et fåtal skriver deres historie ned.
Hjemmesiden JegBlevHelbredt.dk indeholder i dag mere end 50 vidnesbyrd om mennesker, som er blevet overnaturligt helbredt for bl.a. epilepsi, astma, diabetes, gigt og piskesmæld.
Det er målet at have flere hundrede vidnesbyrd om helbredelse lagt ud på internettet, så andre vil kunne finde tro, håb og kærlighed i disse beretninger, siger Kim Quistgaard, som selv er blevet overnaturligt helbredt.
Henri.