Ny leder af stort teenagearbejde

KØBENHAVN – Henrik Christensen er pr. 1. januar leder af teenagearbejdet PT for de 12-15-årige i Pinsekirken København.Henrik Christensen har været medarbejder i teenagearbejdet i kirken gennem de sidste 10 år. Han går til sin nye opgave med krum hals og sagde hurtigt ja tak til at lede arbejdet, da den hidtidige leder Simon Jakobsen valgte at stoppe.
– Mit hjerte er i teenagearbejdet, siger Henrik og fortsætter:
– Vi kommer til at fastholde de praktiske rammer omkring PT som hidtil med møder om onsdagen, lejre og PartyShows. Men i lederteamet vil vi gerne arbejde med indholdet af møderne, hvor det traditionelt har været prædikener og envejskommunikation. Vi vil gerne lægge vægten på dialogen og fællesskabet, hvor grupperne spiller en stor rolle, og stille os selv spørgsmålet, hvad det vil sige at være kirke for teenagere i København anno 2005.
Henrik Christensen er 26 år, gift med Maria og læser på tredje år til lærer på Zahles Seminarium.

Weekendlejre og shows

PT er både et kirkeligt og socialt tilbud til teenagere. Det er kirke for unge mellem 12 og 15 år. Hver onsdag aften kl. 18.30-21.00 samles omkring 100 teenagere i kælderen under Københavns Kristne KulturCenter på Drejervej. De spiser sammen og fortsætter aftenen med fed musik, slyng, spas, spændende oplæg, gruppesnak, hygge og hvad de ellers finder på.
Der arrangeres også fede weekendlejre, PartyShows og meget mere, hedder det på kirkens hjemmeside.
Søndag formiddag kl. 10.00 er der T4, som er den seje bibelskole for teenagere i 6. til 9. klasse.
sol-