Hjemløse og alkoholikere hjælper ofrene for flodbølgen

Beboere på og brugere af Blå Kors‘ institutioner, botilbud, væresteder og projekter vil frem til den 5. januar 2005 samle penge ind til ofrene for flodbølgekatastrofen i det sydøstlige Asien. Pengene vil efterfølgende blive sendt til Folkekirkens Nødhjælp.
Initiativtagerne er beboerrådet og personalet på Blå Kors Pensionat i Taastrup. Ifølge souschef Henrik Esbensen er der stor opbakning fra såvel brugere, beboere og ansatte på alle Blå Kors institutioner.
– Den menneske- og naturkatastrofe, vi har været vidner til de seneste dage, har gjort så dybt et indtryk på vores brugere, at de med hjælp fra Pensionatet har startet en indsamling til fordel for ofrene for flodbølgen, siger han.
– Selvom vore brugere er mennesker, som dårlig nok selv har til dagen og vejen, har de givet penge til ofrene. Penge, som skulle være brugt til mad, tøj og andre fornødenheder de næste måneder. Det er en gestus, som alle vi andre kunne lære af, siger Henrik Esbensen.
Henri.