Mistillid til ungdomspartis homoseksuelle formand

SVERIGE: Kristdemokrater-nas Ungdom (KDU) har en formand, Erik Slottner, som er bekendende homoseksuel, og det har flere gange skabt bølgegang i partiet med det traditionelle familiemønster som et af sine mærkesager.
Senest har Slottner gjort sig bemærket ved i en tv-udsendelse om retssagen mod pinsepræsten Åke Green, som har holdt en prædiken om homoseksualitet (se andetsteds på siden), at argumentere for, at Green burde komme bag tremmer.
– Det er overordentlig uheldigt og forkert af Slottner, at han med den begrundelse, at han selv er homoseksuel,udtaler sig om sagen og siger, at Åke Green bør komme i fængsel, siger Tuve Skånberg, præst og rigsdagsmedlem for Krist-demokraterna
– Slottner må skelne mellem sin rolle som repræsentant for bøssebevægelsen og som ordfører for KDU. I denne sag har han optrådt under falsk flag, siger Skånberg til avisen Dagen og konluderer:
– Han har vist sig uegnet til at være formand for partiets ungdomsorganisation.
– jeli