Ny mediepræst på KKR/TV

KØBENHAVN – Fra 1. januar er René Ottesen ansat som mediepræst på den kristne tv-station KKR/TV, hvor han skal arbejde de næste 12 måneder. Samtidig får han ansvar for produktion og udvikling af den samlede programflade.
Ved siden af sit hidtidige arbejde som præst i Pinsekirken København, har René Ottesen trukket et stort læs i produktion af tv-programmer på KKR.
KKR/TV har i længere tid manglet en programchef, som også har en tæt tilknytning til den lokale menighed, der er Pinsekirken København. Kirken har længe haft et ønske om at øge sit engagement. Derfor har det været naturligt for René Ottesen at tage opgaven op.
– Jeg har i de seneste år arbejdet med ny-kristne, som er blevet en del af vores kirke, og jeg hører jævnligt, hvilken betydning KKR har haft for dem, fortæller René Ottesen.
– KKR/TV er ganske enkelt et af vore bedste redskaber, når historien om Jesus skal fortælles. Manglende mandskab skal ikke få det redskab til at ligge stille. Derfor tager jeg opgaven de næste 12 måneder, og jeg glæder mig, forklarer han.
Ændringerne får betydning for Renés engagement i pinsekirkens daglige arbejde, så en del af hans tidligere funktioner nu varetages af kirkens andre præster. René Ottesen vil dog stadig være at finde i Sakristiet, hvor han har ansvar for stedets aktiviteter.
Sakristiet er et særligt rum i kirken, hvor der indbydes til i stilhed at bede og meditere og således opleve Guds nærvær.
Sol-