Passion for kvinder

SKJERN – Pinsekirken UNIC arrangerer midt i februar den første af flere kvindekonferencer. Konferencen kaldes PASSION05 og vil ifølge arrangørerne byde på „ en cocktail af fantastisk undervisning og forkyndelse, lovsang der når himlen, nye veninder og masser af hygge“.
Talere på PASSION05 er blandt andre 39-årige Ruth Cilwick Andersen, tyskfødt og tysk præsteuddannet fra det teologiske seminarium i Darmstadt. Gennem 13 år har hun været medpastor i Pinsekirken København, og i dag er hun daglig leder af Willow Creek Danmark samt underviser på pinsekirkernes højskole i Mariager. Endvidere kommer Gunilla Persson, som sammen med sin mand, Magnus, har grundlagt United – Øresundskyrkan i Malmö.
Disse to suppleres på talerlisten af en række af UNIC’s egne kvinder, som ligeledes er klar til at dele deres passion med konferencedeltagerne.
– jeli