Støttesang for flodbølgeofre: ‘Vi ses i himlen’

Folkekirkens Nødhjælp udgiver i samarbejde med „Opstand Gospel Choir“ en støtte-cd til fordel for ofrene for flodbølgen i Asien.

Hans Christian Jochimsen skrev sangen

Titelnummeret hedder ”See You in Heaven” (Vi ses i himlen“) og desuden er der to andre numre med Opstand Gospel Choir på cd’en.
Cd’en sælges for 69 kroner, og alle involverede arbejder gratis, så det fulde beløb (dog ikke momsen) går til Folkekirkens Nødhjælps indsats for genopbygning og udviklingsarbejde i katastrofeområderne.
Folkekirkens Nødhjælps støtte-cd er blevet til, efter at korleder og sangskriver Hans Chistian Jochimsen tilbød at donere sangen ”See You in Heaven” til fordel for ofrene for flodbølgen i Asien.
En hurtig rundsendelse af ”See You in Heaven” til kendte disc jockeys på den danske radioscene viste en så stor interesse for sangen og indsamlingen, at ”See You in Heaven” sikkert vil blive hængende på den danske musikscene i lang tid fremover. ”See You in Heaven” spilles allerede på de danske radiokanaler.
Hans Christian Jochimsen er ved at være en internationalt anerkendt sangskriver og korleder. Hans kor, Opstand Gospel Choir, regnes for et af Europas bedste gospelkor, og de 25 gospelsangere er blandt de dygtigste.
På hjemmesiden www. GospelForAsien.dk kan man downloade sangen i MP3-format.
Folkekirkens Nødhjælp giver hjælpen uden hensyn til de nødstedtes tro, race eller politiske overbevisning.