Gud, Mammon og karriere

KFS inviterer til temadag for handelsskoleeleverØDSTED – „Gud, mammon og karriere“, „Mit liv som handelskoleelev“ og „Kristent, moderne lederskab“ er nogle af de temaer, som bliver taget op, når Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) holder Handelsskoledag.At være kristen og gå på handelsskole rummer nogle særlige udfordringer. Derfor inviterer KFS til en temadag, som er specialdesignet til kristne handelsskoleelever.
Blandt foredragsholderne er adm. direktør i Vestas, Karl Gustav Nielsen, der siger noget om at være kristen og karrieremenneske.
Elev på KFS’s Ledertræningscenter og handelsstudent årgang 2004, Miriam Skov Lauritzen, fortæller om de udfordringer, hun oplevede som kristen på en handelsskole. Og endelige medvirker seniorkonsulent og KFS-formand Sven Madsen, der vil undervise om moderne ledelse og det kristne menneskesyn.
Handelsskoledagen foregår den 5. marts på KFS’ Ledertræningscenter i Ødsted ved Vejle.