Englen holdt vagt i børneværelset

Kæthe Christiansen så en engel, da hun var ti år- Vi boede i Bylderup Bov i Sønderjylland, og jeg var den ældste blandt børnene. En aften var vi alene hjemme og af en eller anden grund blev vi meget bange, da vi lå i sengene.
Så kom vi i tanker om, at vi da kunne bede Jesus om at passe på os. Det gjorde vi, og pludselig så jeg, at der stod en hvid skikkelse henne for enden af sengene. Jeg tror ikke, de andre så den, men da jeg så englen, blev jeg helt rolig og jeg sagde til de andre, at nu kunne vi godt sove, for nu var der en engel, der passede på os.
– Hvordan så englen ud?
– Det var en lysende skikkelse, og den stod med løftede arme og vinger, og den var lige så høj som et menneske, fortæller Kæthe, der aldrig glemmer oplevelsen, selv om der nu er gået mere end 60 år.
– En anden gang så jeg også noget, der var specielt. Min mand Christian var syg, og vi var på vej til sygehuset i Sønderborg. Jeg var bekymret for, hvad der nu skulle ske. Og jeg bad naturligvis.
Pludselig kommer jeg til at kigge ud af vinduet i bilen. Oppe i skyerne ser jeg et stort billede af Jesus, der står med udstrakte arme, som om han stod og velsignede eller passede på os. Senere så jeg et billede i Udfordringen, som en mand havde taget ud af vinduet i et fly under en storm. Det var nøjagtigt sådan, jeg havde set det.
Kæthe og Christian bor nu i Haderslev og de er aktive i Pinsekirken.
Henri.