12 timers kristen tv på dansk

Ny svensk kristen tv-kanal sender 12 timer i døgnet på dansk ved Erling Ilsøe NielsenFor første gang i historien, er det muligt at se kristne tv-programmer på dansk 12 timer i døgnet over hele landet. Det kræver blot en parabolantenne, der indstilles på Sirius-satellitten på fem grader øst.

Erling Ilsøe Nielsen

– Det er intet mindre end en sensation og en historisk milepæl. Det er et afgørende skridt fremad for vækkelsen i Danmark, siger Erling Ilsøe Nielsen, der er manden bag danskernes nye kristne tv-muligheder.
Han køber sig ind på den nye svenske Kanal 10, der sender kristent tv døgnet rundt. Halvdelen af programmerne på Kanal 10 er på dansk.
Størstedelen af disse programmer er produceret af „TV Helsingør“, som drives af Erling Ilsøe Nielsen.
Han har været tv-prædikant i 21 år både i Norge og herhjemme. Desuden sender han også danske programmer på en europæisk satellitkanal.
Selv om det er en historisk milepæl, at danskerne kan se kristne programmer på deres eget modersmål 12 timer i døgnet, vil tv-prædikanten gerne endnu videre.
– Samarbejdet med svenske Kanal 10 er et vigtigt skridt. Men det endelige mål er intet mindre end en tv-kanal med kristne programmer på dansk, der når ud til alle danske hjem, døgnet rundt, alle ugens syv dage. Det har jeg haft en vision om i mange år, fortæller Erling Ilsøe Nielsen.