Afslag giver behov for flere læsere

Færdselsstyrelsen har afslået „billig“ miniudgave af avisen de fire dage. Avisportoen stiger for blade som Udfordringen den 1. august til de femdobbelte. I de seneste numre har du kunnet følge, hvordan vi prøver at overleve ved at gå delvist over til dagblad, hvor portoen er lavere.

Vi har netop fået afslag fra Færdselsstyrelsen på et forslag, hvor vi ville nøjes med en billig, printet udgave avisen de første fire dage om ugen, for så at bruge rigtigt tryk til weekendudgaven.
Den går ikke. Avisen skal ligne sig selv ugen igennem med samme papirkvalitet, format og layout.
Det betyder, at vi er nødt til at trykke også de små udgaver på en stor avisrotation. Her er prisen næsten den samme, uanset om man trykker 200 eller 1000 eksemplarer.

Tak for mange nye dagbladslæsere

Efter opfordringen i sidste uge er vi nået op på 238 dagbladsabonnenter. Tak til alle jer, som på den måde bakker avisens fortsatte udgivelse op.
Men vi får nu brug for endnu flere læsere til dagblads-udgaven for at gøre den rentabel med avistryk.
Hvis du ikke har tilmeldt dig som dagbladsabonnent – og du gerne vil støtte Udfordringens fortsatte udgivelse, så tilmeld dig vores minidagblad fem dage om ugen for kun 998 kr. Brug bagsidekuponen, ring 74 56 22 02 eller mail.
Slaget er ikke tabt – tværtimod.
Vi er sammen på vej til en ny sejr!