Kristen børneklub optaget i Børnenes Rekordbog

Kristen børneklub lavede en kuglebane på 109,8 meter af gamle køkkenrulle-rørBEDSTED – Næste gang Børnenes Rekordborg udkommer er Børnekredsen i Bedsted at finde på siderne.

Stolte børn fra Bedsted, som er med i næste udgave af Børnenes Rekordborg

De 15-18 børn, der hver anden mandag mødes i byens missionshus, havde nemlig sat sig for at slutte sæsonen med maner, da de den 25. april mødte til sæsonafslutning med lederne.
Gennem et halvt år har børnene samlet paprør fra køkken- og toiletruller sammen. Blandt andet med hjælp fra et plejecenter, der har været storleverandør til projektet, fortæller én af klubbens ledere, Britta Bomberg.
Målet med de mange rør var at samle dem til et lang rør og se, om en lille kugle kunne trille igennem.
Men børnene i Bedsted er ikke de første, der er kommet på den idé. I den seneste udgave af Børnenes Rekordborg nævnes en tilsvarende kuglebane på hele 92 meter. Så der skulle samles mange rør.
Men den slags udfordringer er man ikke bange for i Bedsted ved Løgumkloster. Så børnene satte sig som mål at nå mindst 100 meter kuglebane på en bakke udenfor byen.

Guds kærlighed
er længere

Og da lederne og fire vidner, blandt andre præsten i Bedsted, Heine Holmgaard, havde haft målebåndet fremme, lød resultatet på hele 109,8 meter.
Efter det vellykkede rekordforsøg blev der holdt andagt, hvor lederne blandt andet forklarede, at Guds kærlighed til mennesker er meget længere end selv den længste kuglebane, forklarer Britta Bomberg.
En anden populær aktivitet i Børnekredsen i Bedsted er lotteri.
Hver gang børnene mødes, kan de købe lodder til en krone pr. stk. Her kan de vinde små gevinster, som klubben har fået foræret.
Pengene fra lotteriet går til Børn i Afrika, der har brug for hjælp.