Profeti om ny pave var sand

Kim Clement profeterede den 2. april – på pavens dødsdag – at en udsædvanlig pave blev indsat 21 dage senere
Store rystelser er på vej i den katolske kirke – mange store ledere vil dø og en stor udgydelse af Helligånden over Europa vil begynde allerede her i maj måned.

Kim Clement

Det er sammenfattet, hvad den kristne sanger og profet Kim Clement har forudsagt.
Grunden til, at man nok skal tage Kim Clements udtalelser mere alvorligt end diverse spåmænds, er, at hans tidligere profetier om paven ser ud til at gå i opfyldelse.
Kim er en kristen, som tror på det enkle, gamle budskab om Jesus og syndernes forladelse uden at trække noget fra eller lægge noget til. Men han er også en profet, der varsler, at meget store forandringer vil ske i kirken og verden.

Profeti om ny pave i allerede i 2003

Kim profeterede allerede i 13. april 2003 i Humble, Texas, at en ny pave skulle blev indsat, som mange ville være utilfredse med:
„Hører jeg katolikker bede? Der er en bevægelse af min Ånd, der rører sig noget blandt katolske mennesker. De er misfornøjede. Deres børn er blevet misbrugt… blevet udnyttet. De beder om, at Gud vil komme og ruske op i et system her. Jeres bønner sendes til højeste sted inden for den romersk-katolske kirke. For en pave skal stedes til hvile, og jeg vil oprejse en usædvanlig mand, som skal indtage den position. Og selv om nogle af jer foragter dette, vil jeg ophøje en usædvanlig mand, som vil komme og bringe Helligånden blandt det romersk-katolske folk. [I] tror ikke, det er muligt, men sådan vil det blive, siger Herrens Ånd…“

Ny profeti på
pavens dødsdag

Pave Johannes Paul den Anden døde lørdag aften d. 2. april 2005 kl. 21.37.
Samme dag, i Portland, Oregon, USA, profeterede Kim igen om den nye pave.
Steve Shultz fra hjemmesiden „The Elijah List“, som bringer profetier, bekræfter:
– Jeg var til stede, da Kim Clement forudsagde dette i Portland, Oregon, om den næste pave efter netop at have hørt om den foregående paves død den dag, skriver Steve Shultz.

Ikke enig i katolsk lære

Steve Shultz, der er protestant, gør opmærksom på, at „The Elijah List“ normalt ikke bekræfter profetierne, men her er noget ekstraordinært.
Selv om listen bekræfter profetien, så betyder det ikke, at man godtager alle den katolske kirkes doktriner:
– F.eks. går vi ikke ind for Marie-læren, men mange, om ikke de fleste, katolikker accepterer dog stadig Kristus som deres Frelser, og det fejrer vi… og det er en af grundene til, at vi tror, at Herren har en finger med i spillet ved udvælgelsen af hver enkelt pave, der skal lede sådan en kæmpe hær af overvejende troende hellige.

21 dage holdt

Der kom til at gå netop 21 dage, som forudsagt af Kim, før den nye pave blev indsat den 23. april kl. 14.31.
Straks sagde folk, at den nye pave var for gammel, for konservativ og var fra Tyskland, hvor han mentes kortvarigt at have gjort tjeneste i den tyske hær imod sin vilje.
– Disse detaljer gør det mere pålideligt, at denne (næste) profeti vil vise sig at være sand, siger Steve Shultz.

De 33 dage

Profetien nævner, at der efter 33 dage skal ske noget dramatisk, hvorefter paven vil sige sandheden, og mange vil have ham skaffet af vejen.
Hvis disse dage regnes fra profetien d. 2. april, sker det på Kristi Himmelfartsdag. Skal de 33 dage tælles fra indsættelsen, så er det den 26. maj.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Attentat på Bush

Profeten Kim Clement har også profeteret, at nogle vil forsøge et attentat på præsident Bush, men han vil overleve pga. bøn.
Tre rappere – 50 Cent, Eminem og en ukendt – vil blive fyldt med Helligånden og tale profetisk imod en dæmonisk kult, som forsøger at forføre børn og unge. Hundredtusinder bliver frelst. Rapperne vil ikke tale i kirker, men på „markedspladsen“.
Døde-opvækkelser skal begynde at ske i USA ligesom allerede nu i Sydamerika Afrika og Asien.
(www.kimclement.com)