Protestantisk vildfarelse

I Udfordringen uge 21 må „katolikken“ Martin Bergsøe stå for skud, da Henrik Csizmadia ikke går ind for enhed mellem kristne (den katolske kirke har over en milliard medlemmer og er verdens største kristne kirke), men udtrykker fordømmelse af den kirke, som er stiftet af Jesus selv, og som i kraft af sin lære i dag er som et „fyrtårn“, vejviser og vejleder for milliarder af mennesker indenfor og udenfor den katolske kirke.
For en god ordens skyld skal nævnes, at pastor Martin Bergsøe er leder af „Bibelværkstedet“, en evangelisk kristen menighed, og hvor befriende, at der fra en frikirkeleder endelig kom en klar udmelding om, at fordommene mod den katolske kirke må ophøre. Derfor tak til Martin og til alle de andre frikirkeledere, der tør række hænderne ud mod deres katolske brødre og søstre og i dem se sande kristne, der sammen med deres præster, biskopper og pave vil det samme som hele den ikke fordømmende evangeliske verden, nemlig at bringe budskabet om Jesus Kristus til alle mennesker.
Benny Blumensaat
katolsk præst
Kirkegade 58
6700 Esbjerg