Unge iranere bliver kristne på trods af udbredt vold

IRAN – Op til det iranske præsidentvalg i fredags var der en række bombeattentater, der skabte stor frygt i befolkningen. Men samtidig er der positive nyheder om, at mange unge iranere vælger at blive kristne.I de seneste uger op til fredagens præsidentvalg i Iran har der været adskillige bombeattentater. Eksplosionerne krævede mindst ni menneskeliv og skabte stor frygt i befolkningen.
Officielle kilder frygter, at urolighederne fra Irak vil sprede sig ind i Iran i form af støtte til muslimske ekstremister.

Evangelist Sammy Tippit

– Men det er ikke hele sandheden, udtaler den amerikanske evangelist Sammy Tippit. Faktisk er der en utrolig længsel blandt de unge, som i stort tal tager imod evangeliet. Der er praktisk talt tusinder og atter tusinder iranere, som lærer Jesus Kristus at kende.
– Mange af disse unge har fået nok af volden og traditionerne. Det er det, som får dem til at søge noget andet, forklarer Tippit.
Tippit opfordrer til bøn for de kristne i Iran. – De kunne blive sat i fængsel, de kunne blive dræbt for deres kristne tro. Så vi må bede Gud om at give dem stor visdom.
– mbc