Kæmp for trosfrihed

På det sidste har især BT kørt en hetz imod kristne, som ikke med god samvittighed kan gå ind for homoseksualitet eller den moderne sex-fiksering, som er kørt fuldstændig af sporet.
Som det fremgår af vores undersøgelse af den ene sag, så er der tale om dårlig journalistik – både fagligt og etisk.
Den nye sag med foreningen Agape, der bliver hængt ud for at ville „omvende“ homoseksuelle for statspenge, viser sig også at være fuldstændig vendt på hovedet.
Dels udgør arbejdet blandt homoseksuelle kun en meget lille del af det arbejde, som Agape får en smule statsstøtte til. Dels handler det overhovedet ikke om at „omvende homoseksuelle“, men om at tilbyde dem, der gerne selv vil ud af deres homoseksuelle livsstil, hjælp til det.
Man kunne lige så godt sætte spørgsmålstegn ved, at de homoseksuelle får statsstøtte til at propagandere for deres livssyn, endda på skolerne. Er det rimeligt?
Desværre er det lykkedes den magtfulde homoseksuelle lobby på Christiansborg og i medierne at trække de fleste politikere og journalister ukritisk rundt i manegen.
Mange i folkekirken har også givet efter for presset.
Det bliver stadig tydeligere, at målet er at latterliggøre og forfølge enhver anden moralsk opfattelse end det lille mindretals egen. Men her siger vi stop.
Det kan være hårdt at forsvare en kristen moral imod det mediehysteri og den hetz-stemning, der oppiskes.
Men denne moral har bevist sin kvalitet gennem to årtusinder, og den beviser fortsat sin kvalitet for enhver, der lever efter den. Hvad andre lever efter er deres sag. Men ingen skal forhindre os i at tro og mene og leve efter det, vi mener er sandt. Vi kræver religionsfrihed. Vi kræver ytringsfrihed. Vi vil ikke finde os i denne hetz og dette tyranni.
Lad os bruge en uge i bøn til Gud om at gribe ind – og vise os, hvad vi kan gøre.
Redaktør Henri Nissen

Læs også:

Nogle homoseksuelle
ønsker selv at
ændre livsstil

Udfordringen har kendskab til over 20 homoseksuelle, som har ændret livsstil. Flere er i dag gift med en person af det modsatte køn – men de tør ikke stå frem af frygt for konsekvenserne…