Refleksioner over tro og liv

Smuk og poetisk bog til eftertankeEn række refleksioner over troen og livet. Sådan må man betegne Margareta Melins seneste bog.Forfatteren skriver indlevende og næsten poetisk om forskellige emner, som alle mere eller mindre handler om menneskets værdi og menne-skelivets kår i verden, set i lyset af evangeliet og den værdi, den enkelte har i Guds øjne.
Der er ikke tale om systematisk undervisning, men snarere brudstykker og eftertanker. Men der er næppe heller nogen tvivl om, at netop denne stil egner sig bedst til emnerne. Man fornemmer, at det er spørgsmål, som har arbejdet i hende, før de kom på tryk, og når hun så tillige mestrer sproget, som tilfældet er, er der mange guldkorn, sandheder og mundrette vendinger at finde i bogen.
Poetisk. Smukt. Eftertænksomt. Tillige i en nydelig indpakning. Klart anbefalelsesværdig til enhver, som går og tumler med livets store spørgsmål eller nyder at tygge på lidt mere reflekterende stof.

Margareta Melin:
Tro godt om dit hjerte
144 sider • 148 kr. • Unitas