Fremragende bog om den åndelige kamp

John Eldregde er i forvejen kendt for to bøger om hhv. sand maskulinitet og sand femininitet, men hans tredje – og bedste – bog er om noget helt tredje, og dog alligevel i stil og vinkling beslægtet med de foregående.Bogens tema er den åndelige kamp, der raser omkring vore hjerter. Bogen bliver herved dels en håndbog i åndelig krigsførelse på den front, og dels en bog om discipelskab og efterfølgelse. Forfatterens centrale pointe er, at vore hjerter, vores inderste personlighed og vores ånd, er kilden til et stærkt kristenliv. Men at såvel religiøst bedrag som livets knubs kan have gjort skade, så vi ikke kan leve i den frihed, vi er skabt til.
I tråd med stilen fra sine andre bøger henter forfatteren inspiration fra episke film og fortællinger, både kristne og ikke-kristne, spændende fra Narnia over Løvernes Konge til Matrix. Bogen rummer også mange eksempler og vidnesbyrd fra det virkelige liv og en række konkrete metoder, hvorved genoprettelse kan begynde eller føres ud i livet.
Det er på alle måder en fremragende bog fra en original og til dels utraditionel forfatter. En bog, der kalder os som kristne til at kaste det af os, som holder os tilbage i et forkrøblet liv og forhindrer os i at leve det liv, Gud ønsker for os.

John Eldregde : Hjerte i Livet
250 sider • 199,95 kr. • ProRex