Skaberværkets – og kunstens – storhed for-midlet for børn

En kendt tegneserietegner i USA, Dan Foote, har skrevet og illustreret en ganske god børnebog, der fortæller, hvordan vi overalt kan se Guds fingeraftryk.Der findes flere gode børnebøger om Guds skaberværk. En ting, der skiller denne ud fra de fleste er, at den også nævner menneskers „skaberværk“, kunsten – og at Gud står bag den, fordi han har givet os evner til at være „medska-bere“:

Jeg kender Gud, / som skabte kunstnerens pensel, / drømme og længsel, / ideer, ja selv hans humør.
Skulpturer af ler, / alt smukt, øjet ser, / kaldes kunst og gi’r verden kulør.
Er det ikke stort, / hvad han har gjort? / Jeg vil råbe det ud: / „Jeg kender Gud!“
Jeg kender Gud, / som skabte sange, der rykker, / skuespil, stykker – / fra hjertet strømmer det ud.
Både sang og musik / og de evner, vi fik, / – det hele, det kommer fra Gud.

Jeg kender Gud er tegnet og fortalt med humor og henvender sig til børn i alderen 4-7 år. – Dan Foote kommer der forhåbentlig mere af!
NJV

Dan Foote:
Jeg kender Gud • 30 sider
78 kr. • LogosMedia