Pavens prædikant besøger Karlslunde

KARLSLUNDE – I 1980 flyttede Raniero Cantalamessa fra et professorat i kirkehistorie ved universitetet i Milano til Vatikanet for at være personlig prædikant for pave Johannes Paul II.Lørdag den 5. november besøger den katolske teolog og munk Karlslunde Strandkirke, syd for København. Her skal han først tale ved et åbent præste- og ledermøde om formiddagen. Derefter taler han i løbet af eftermiddagen og aftenen tre gange ved offentlige møder om „Livet i Faderen,“ „Livet i Sønnen“ og „Livet i Ånden.“
Karslunde Strandkirke har samarbejdet med den katolske biskop Kozon om Cantalamessas besøg i Danmark. Således skal Cantalamessa søndag den 6. november prædike i den katolske kirke i Høje Tåstrup, og de efterfølgende dage underviser han på de danske katolske præsters årlige retræte.
– ole