Danske katolikker var på pilgrimsfærd til Balkan

Benny Blumensaat

En gruppe på 26 danske katolikker har lige besøgt den lille bjerglandsby Medjugorje i Bosnien-Herzegovina. Medjugorje er kendt i katolske kredse som det hurtigst voksende pilgrimssted i verden.
Den danske gruppe besøgte bl.a. et hjem for narkomaner, Cenacola, hvor mange narkomaner er vendt om og har oplevet helbredelse. På Cenacola oplevede rejseselskabet blandt andet en åbenbaring ved seeren Mirjana, hvor Jomfru Maria viste sig sørgmodig og ked af det.
Jomfru Marias budskab til gruppen handlede om bøn, faste, Bibelen, skrifte og eukaristien.
– For vores gruppe blev det en uforglemmelig rejse, hvor Jomfru Maria tog os ved hånden og ledte os til sin søn Jesus og lod os erfare skønheden og storheden i den kirke, Han har stiftet på jorden, fortæller Benny Blumensaat, Esbjerg, der deltog i turen.
HBL