Festival med kendt drengeband

KØBENHAVN – Salen var ved at lette, da 80 små gospeltalenter for en aften indtog scenen i Københavns Kristne Kulturcenter og gav den fuld gas sidste torsdag.

B-boys på scenen i Københavns Kulturcenter

Aftenens højdepunkt for de mange unge gospelentusiaster og de 250 publikummer var, da populære B-boys kom på scenen og fyrede den af sammen med børnegospelkorene. Begejstrede pigefans havde tålmodigt ventet på deres idoler, så jublen var ikke til at tage fejl af.
De tre københavnske gospelkor Gospelkids, Messiah Youngsters og Karlslunde Strandkirkes Band med flere, sørgede helt igennem for, at aftenen blev en svingende og helt i top børnegospelfestival med fuld tryk på programmet, da de sang såvel klassiske og nye gospelnumre og lovsang. Det var evangeliet i børnehøjde i ord og toner.
B-Boys har tre medlemmer, Kåre, Mathias og Sebastian, hvor af Sebastian blev kendt i de fleste danske hjem, da han spillede Jesus i TV2’s julekalender „Jesus og Josefine i 2003.
Andreas Mathew var aftenens konferencier, og de tre børnekor blev dirigeret af Linda Holmberg, Gospelkids Kathrine Brøndsted, Messiah Youngsters og Torben Callesen, Karlslunde Strandkirkes band.