Weekend for kærestepar og forlovede

RANDERS – Kærestepar kan tage på weekend sammen og bygge et stærkt fundament for fremtiden.Ungdom Med Opgave holder Forlovet par Weekend den 18.-20. november. Det er en weekend med undervisning, opgaver, samtale og forbøn, rettet mod kærestepar, som enten overvejer ægteskab eller allerede er forlovet.
Undervisningen kommer til at omhandle emnerne kommunikation, køn, værdi og roller, sex og sammen om Gud.
Der er også afsat tid til, at de enkelte par kan snakke med hinanden og sammen arbejde videre med undervisningen.
Underviserne på weekenden er Anette og Martin Leegaard, der begge er fuldtids medarbejdere i Ungdom Med Opgave, og Vibeke og Per Kofoed, der til hverdag arbejder som henholdsvis fysioterapeut og pædagog.
Weekenden foregår på Ungdom Med Opgaves center, Sjellebro, nær Randers.
Dina