Frelsens Hær nu i 111 lande

Frelsens Hærs soldater indtager stadig nye lande med det kristne budskab. I dette efterår er der etableret arbejde i Polen og Litauen, og dermed omfatter arbejdet 111 lande.Frelsens Hær i Tyskland har ganske vist arbejdet i Litauen i flere år, men først midt i september lykkedes det at få en officiel anerkendelse.
Næsten samtidig blev arbejdet i Polen skudt i gang med et stort weekendarrangement i Warszawa, skriver bladet Mennesker & Tro. 140 mennesker deltog i arrangementet, heraf 90 polakker. Samtidig blev der indsat koordineringsofficerer for arbejdet i Polen, og to polakker blev som de første optaget som soldater i Frelsens Hær. I 2004 henvendte en gruppe polakker sig selv til Frelsens Hærs general i London og bad om hjælp og tilladelse til at begynde et arbejde i Polen.
– ole