Sjove, hyggelige julehistorier

Vi nærmer os jul, og så kan det være godt at have noget at læse højt af i familien. Det får man i Anette Broberg Knudsens nye lille bog Af en juleengels dagbog, en sød og morsom lille sag, som hele familien kan have glæde af.Den består af fem små julehistorier og et miljøeventyr om en grågås.
I „Hvis Jomfru Maria havde set MTV“ får vi en lille morsom indlednings-nutidshistorie i relation til al den larm, der omgiver os og som gør, at vi ikke kan høre, „hvad julen hvisker til os“.
I hovedhistorien „Af en juleengels dagbog“ følger vi bebudelsen og begivenhederne julenat set med en juleengels øjne, en af de unge engle, der kun har levet i syv evigheder. Der er mange morsomme indfald og masser af hint til os om julens egentlige budskab.
I „Kalenderlyset“, „En ind-købsvogns bekendelser“ og „Sankt Peters ørevarmere“ møder vi tre små søde og morsomme eventyr omkring julen og dens budskab, hvor evangeliets budskab får lov til at træde frem.
Det er en hyggelig og sjov bog med et klart julebudskab for voksne og store børn, men de mindre vil helt sikkert hygge sig ved at være med omkring oplæsningen af denne familiebog. En rigtig mandelgave til hele familien.

Anette Broberg Knudsen:
Af en juleengels dagbog
– historier for voksne og andre børn
47 sider • 49,95 kr. • Lohse