60 minutter med Gud

Nyt gratis inspirationsmateriale til kirkeligt teenagearbejde hver anden uge60 minutter. Længere er det næsten umuligt at holde teenagere koncentreret ad gangen. Derfor har Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik (CUR) udarbejdet et nyt inspirationsmateriale til kirkeligt teenage-arbejde under overskriften „60 minutes with God.“Materialet indeholder en række oplæg til arrangementer for teenagere, som varer præcis 60 minutter.
Hver anden uge lægges et nyt oplæg ud på CUR’s hjemmeside til brug for ledere i teenagearbejdet. Hvert oplæg tager udgangspunkt i et aktuelt tema eller en aktuel hændelse, og det er rettet mod både kristne og ikke-kristne teenagere. Hvert oplæg er mærket med tidsangivelse, så lederen ved præcis, hvor lang tid hvert enkelt element må tage.
En gang om måneden bliver der desuden lagt et forslag til en teenage-gudstjeneste på hjemmesiden.
Materialet henvender sig til teenagere i 6.-8. klasse, men kan sagtens bearbejdes, så det dækker en bredere aldergruppe.
– ole