Kursus for piger på Vestegnen

TAASTRUP – Citykirken i Taastrup er i fuld gang med forberedelserne til en stribe kursuslørdage for kvinder.„Kvinde, vær den du er“ lyder overskriften, og kurset kommer til at handle om udvikling af liv og personlighed. Hver af de tre kursuslørdage i foråret vil professionelle undervisere stille skarpt på et emne.
– „Kvinde, vær den du er“ er et åndeligt og et kreativt input til at udvikle eller måske finde ukendte ressourcer. Den enkelte kvinde får mulighed for at fokusere på egne evner og udvikle den unikke personlighed, som Gud har skabt hende til at være, fortæller Rena Kopp Pedersen fra Citykirken.
Den første kursuslørdag er den 28.januar, hvor kunstmaler Anette Gerhøj vil udfordre deltagerne til kreativ udfoldelse. Den 11. marts vil en fysioterapeut sætte fokus på stress og kroppens signaler, og den 29. marts vil en frisør give fif om farver og stil.
Alle arragementerne finder sted i Taastrup Kulturcenter.
– ole