Barricades med i Metal Grand Prix

Det kristne metalband Barricades er med, når de indledende runder af Dansk Metal Grand Prix 2006 går i luften. Det sker på spillestedet Vox Hall i Århus.

Barricades deltager i Metal Grand Prix. (Foto: David Bust)

Senere på måneden går turen til Loppen i København, Badstuen i Odense og Cafe 1000Fryd i Aalborg. Inden den store finale i Studenterhuset i Aalborg den 17. februar.
Dansk Metal Grand Prix er et udstillingsvindue, hvor nye bands får lejlighed til at spille på nogle af landets store scener. Desuden kan publikum få en smagsprøve på, hvilke bands der bliver toneangivende i fremtiden.
Men det er også en konkurrence, hvor både publikum og et dommerpanel bestående af branchefolk skal finde en endelig vinder.
– Det er en stor chance for os for at vise, hvad vi kan på en af de store spillesteder foran alle de tunge drenge fra musikbranchen, samt prøve kræfter med de andre bands, der er ved at slå igennem, siger Morten Storgaard fra Barricades.
Barricades har base i Århus og udgav sidste forår en EP med fem numre. Desuden er det blevet til en række koncerter på både kristne og almindelige spillesteder. Alle medlemmerne tror på Gud og ønsker at afspejle deres tro og liv gennem musik og tekster.
– ole