Dobbelt pris for en dobbeltdækker

Pinsekirken i Haderslev fik en næsten gratis dobbeltdækkerbus i julegave. Nu skal det farvestrålende køretøj bruges til blandt andet lektiecaféHADERSLEV – Hvem kan sige nej til en næsten gratis bus? I hvert fald ikke Raymond Marquardt, der er præst i Pinsekirken i Haderslev. Derfor slog han til med det samme, da bussens tidligere ejer tilbød ham køretøjet for en krone.Ifølge Frikirkenet.dk havde Marquardt dog ikke en en-krone, da betalingen skulle falde, så det måtte blive en to-krone i stedet. Altså dobbelt pris, men så er bussen altså også en rigtig dobbeltdækker.
Søndagen efter rullede nyerhvervelsen ind på kirkens parkeringsplads under gudstjenesten, og da den sidste sang var sunget, og den sidste kaffe drukket, rullede kirkegængere og kirkens klubfolk en tur gennem Haderslevs gader.
Dobbeltdækkeren har tidligere været brugt til udlejning, og den tidligere ejer fik faktisk et fornuftigt tilbud på 35.000 kroner for bussen. Men personen bag det bud havde tænkt sig at male bussen over, og så ville ejeren hellere sælge den til kirken i Haderslev for den symbolske en-krone.

Synet og godkendt

Bussen står nu parkeret i kirkens hal, hvor den bruges til blandt andet lektiecafé af børnene i kirkens klubber. Men den kunne såmænd sagtens bruges til det oprindelige formål. For den er både synet og godkendt.
Og Raymond Marquardt har da også en drøm om, at den med tiden skal bruges til sommeraktiviteter i byen, siger han til frikirkenet.dk
– ole