Over 700 til forbøn på alternativ messe

Mange gæster og udstillere opsøgte de kristne stande på den alternative helsemesse Krop, Sind og Ånd, som foregik i Falkonercentret på Frederiksberg i sidste weekend.Aglow, Areopagos og ’I Mesterens Lys’ melder om stor interesse for det kristne budskab på den alternative helsemesse Krop, Sind og Ånd i Falkonercenteret sidste weekend.
Udstillerne fra Aglow, Areopagos og I Mesterens Lys melder om en stor interesse for at blive bedt for.
– Mange ønskede bøn for fysisk helbredelse, fortæller Berit Larsen fra Græsted. Hun deltog på en stand for den kristne kvindebevægelse Aglow, der var en af de tre stande, der tilbød personlig forbøn. Berit Larsen glædede sig også over, at 45 af de besøgende besluttede at tro på Jesus.
– Flere af de besøgende fortalte om, at de oplevede noget mørkt der holdt dem fast, at de er deprimerede, græder meget eller har mange psykiske smerter. Men mange af dem valgte at give deres liv til Jesus og åbne hjertet for ham, fortæller Berit Larsen.

Ind i lyset

Ole Skærbæk Madsen, der leder I Mesterens Lys var med på messen for 10. gang. Han mærker, hvordan både gæster og udstillere kommer igen og ønsker forbøn år efter år.
– I år var der flere af gæsterne og udstillerne, som fortalte, at det havde været et vendepunkt i deres liv at være til forbøn i vores stand de foregående år. Jesus var blevet virkelig for dem, fortæller Ole Skærbæk Madsen, der sammen med medarbejderne på standen bad for 539 gæster og udstillere.
Foruden Aglow og I Mesterens Lys deltog Areopagos også med en stand. Areopagos havde denne gang valgt at give en række studerende mulighed for at benytte messen som praktiksted.
Messen sluttede med en gospelgudstjeneste med bøn for syge, der var arrangeret med på initiativ fra I Mesterens Lys. Her deltog omkring 400 besøgende og omkring 40 personer var til forbøn.
-mbc