Amy er nu på tv-danmark

Hver torsdag aften kan man nu på tv-danmark se den kristne sangerinde Amy Grant i serien „Tre Ønsker“

Amy fyldte 45 år i november og udstråler modenhed

Amy og hendes hold besøger hver gang en by og opfylder ønsker – ikke egoistiske ønsker, men ønsker for andre.
Det er det amerikanske tv-netværk NBC, der har produceret serien, der opfylder manges ønsker om positive serier med en god moral. Ros til tv-danmark for at bringe den.
I sidste torsdags episode opfyldte Amy bl.a. en lille helbredt piges ønsker for sine medpatienter. F.eks. fik en kræftsyg dreng en stor fødselsdag med Spiderman på besøg. Et „udueligt“ baseballhold af små drenge fik træning af Texas Rangers og træneren fik en Toyota til at køre sit lille hold i. En enlig mor blev belønnet med frisørsalon og gode råd fra en professionel stylist.
Selv om det ikke er en kristen serie, er troen en naturlig del. Den kræftsyge pige opfordrer til at bede en bøn for de kunstnere, som optræder ved en velgørenhedskoncert, og frisøren vender tilbage til sin barndoms baptistkirke, hvor hendes far – som er præst – foran hele menigheden siger, at han aldrig har skammet sig over hende, som hun troede.
Det er en meget fin og rørende serie, hvor både deltagere og seere nemt får ægte tårer i øjnene.

Stor personlighed

Amy Grant sammen med den lille kræftsyge dreng, som fik sit ønske om at møde Spiderman opfyldt

Amy Grant begyndte allerede som barnestjerne, men det var som voksen, hun for alvor slog igennem og bragte moderne kristen musik ud til et verdsligt publikum med sine krasse tekster og musik.
I 80’erne og 90’erne vandt Amy fem Grammy’er og solgte 25 millioner skiver.
Hun blev et forbillede for mange, men hendes skilsmisse truede i en periode med at sætte hende ud af spillet.
Hun blev Artist of the Year og lå 27 gange på Top-40 listen. I 1991 fik hendes album Heart in Motion platin, fordi det havde solgt mere end 4 mio. eksemplarer, og det lå 52 uger på Billboard’s Top-200 albumliste! Fire enkelthits var på Top-5, bl.a. Baby, Baby, som røg i top på både Billboard og R&R-listen samtidig.
Bagefter blev den brugt i soundtracket til Mr. and Mrs. Smith med Brad Pitt og Angelina Jolie i hovedrollerne.
Efter en række populære jule- og andre albums, udgav Amy i 2002 Legacy…Hymns & Faith med gamle åndelige sange i hendes fortolkning. For nylig fulgte Rock of Ages.
Tv er ikke nyt for hende. Amy spillede hovedrolle i A Song From The Heart, som også er vist på dansk tv. Hun har haft sin egen jule tv-udsendelse i 1999 med Tony Bennett, 98 Degrees og Cece Winans som gæster.
Henri.